Yoga med endometriosföreningen

Endometriosföreningen region Skåne arrangerar en yogakurs under maj månad. Yogaklassen kommer att vara i cirka 75 minuter vid fyra tillfällen: 7/5, 14/5, 21/5 och 28/5 klockan 19:00-20:15 i centrala Lund.

Det kommer att vara en mjuk yogaklass där upplägget är anpassat efter gruppen, men även individanpassat, det vill säga en gör det den klarar av att göra.

Totalpris för de fyra tillfällena är 520 kr, men som medlem i Endometriosföreningen får du ett rabatterat pris och betalar endast 260 kronor.

Antalet platser är begränsade till sju (7).

För att anmäla dig skickar du ett mail med namn och telefonnummer till anna@endometriosforeningen.com senast 15 april. Du kommer då att få ett mail med betaluppgifter. Anmälan är fullständig först när du betalt för yogaklassen. Observera att anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej vid eventuellt återbud.

Styrelsen Endometriosföreningen region Skåne